auringonlasku-slider2

Viihdy Kalajoella

Kalajoki tarjoaa laajan ja monipuolisen majoitusvalikoiman lisäksi paljon tekemistä ympärivuoden!
Tutustu Kalajoen aktiviteetteihin ja tapahtumiin tästä klipistä.

 

Kalajoen upea meriluonto tarjoaa monipuolisen ulkoilu- ja retkeilyreitistön, jossa pääset kokemaan ainutlaatuiset hiekkaharjut ja aina vihreän mäntymetsän.
Hiekkasärkkien alueella on kymmeniä kilometrejä puupolkuja ja puuhakepinnoitteisia kuntoilureittejä, jotka ovat käytössä ympäri vuoden mm.hiihtolatuverkostona.

 

Latuverkostoamme huolletaan jatkuvasti ja kuntokartoitusta pidetään ajantasalla.
Voit seurata Kalajoen hiihtolatujen kunnossapitoa karttapalvelun kautta.
Reittien varrella olevat laavut ja kodat ovat retkeilijöiden vapaassa käytössä. Retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneiden kannattaa kurkata lisätietoa Kalajoen kaupungin retkeily- ja liikunta sivustolta ja Metsähallituksen ylläpitämältä sivustolta.

 

Hiekkapohjainen 18-reikäinen golfkenttä palvelee lomailijoita aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn. Seikkailupuisto tarjoaa huimat liu´ut ja kiipeilytmäntyjen korkeudessa. Tutustu alueeseen ja meriluontoon patikoiden, sauvakävellen tai vuokraamalla polkupyörä. Purjehdi saaristoon tai Maakallaan nauttimaan juuri savustettuja siikoja. Rannan useat baarit ja ravintolat palvelevat matkaajia pikkutunneille saakka aftersun-bileiden merkeissä. Kalajoki Keskusvaraamo myy majoituksen oheen aktiviteetit, ruokailut, kuljetukset, liput ja vuokravälineet.

 

Tutustu alueen aktiviteetteihin Visit Kalajoen matkailusivustolta!

Kuvateksti tähän

Golf_5005 2 Ranta_4129 2(1)