kokousjajuhla ylapl.

Tapahtumat

Kalajoen Hiekkasärkät ovat upea miljöö erilaisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Matkailualueen monipuoliset palvelut tarjoavat ohjelmaideoita ja tukitoimintoja kaikenlaisiin tapahtumiin. Kävijöitä palvelevat lukuisat rennot ravintolat ja tilaa ohjelmalle on sekä sinisen taivaan alla että säältä suojassa.

 

3 hotellia 15 ravintolaa, satoja loma-asuntoja ja huoneistoja, Suomen suurin ja suosituin leirintäalue, kylpylä, keilahalli, vesipuisto, kuntoilu-ja liikuntakeskus, golfkeskus, meriluontokeskus, kuntoilu- ja liikuntakeskus, day spa, ravirata, lentokenttä, seikkailupuisto, surfcenter, majakkasaari, kesäteatteri, kymmeniä kilometrejä retkeilyreittejä ja kuntopolkuja. Kalajoella kaikki on mahdollista!

 

Jos suunnittelet yleisötapahtumaa tai harrastetapahtumaa, autamme sinua keskitetysti kaikissa tapahtumatuottamiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä: tilavarauksissa, lupa-asioissa, majoitus- ja ruokailuvarauksissa sekä monipuolisen ohjelman suunnittelussa. Kalajoki Keskusvaraamon kautta voit varata esim. Kalajoen lentokenttää tapahtumiin ja kokoontumisiin.

 

Kalajoki Keskusvaraamo toimi yhdessä Hiekkasärkkien alueen yrittäjien kanssa valtakunnallisten OP-Pohjolan Kesäpäivien 2016 tapahtumanjärjestäjänä sekä päämajoittajana. Kaksipäiväinen tapahtuma kokosi Hiekkasärkille 1500 OP-varvasparia viettämään viikonloppua.